jeguljarazanj

Središnji dio manifestacije bit će Sajam neretvanskih delicija, koji će se održati u subotu 21. studenog, s početkom u 10 sati, na trgu u Opuzenu. Predstavit će proizvođači tradicijskih slastica, džemova, ekološki uzgojenog voća,

ostalih tradicijskih proizvoda neretvanskog kraja, vinari Komarne i Neretve te restorani koji sudjeluju sa svojim promotivnim jelovnicima.PROGRAM Dani jegulje u Neretvi

20. - 22. 11. 2015.

PETAK 20.11.

Otvorenje manifestacije

Lokacija: Hotel Merlot, Opuzen

14:00-14:30h Uvodni pozdravi

14:30-16:00h Okrugli stol

Tema: Očuvanje i unaprjeđenje populacije neretvanske jegulje

Moderator i predavač: prof. dr.sc. Branko Glamuzina

Predavači: dr.sc. Tatjana Dobroslavić, dr.sc. Ivana Prusina i doc.dr.sc. Višnja Bukvić

16:00h Domjenak

Navečer uključeni restorani nude posebne menije s jeguljom

SUBOTA 21.11.

Sajam neretvanskih delicija

Lokacija: Opuzen, Trg kralja Tomislava

10:00-13:00h

- predstavljanje lokalnih OPGova

- predstavljanje vinara vinogorja Komarna i Neretva

- kulinarski show: kuhaju Chef Christian Misirača i ekipa iz Pivčeve kale

- predstavljanje jegulje kao tradicionalne delicije Neretve – Veljko Barbieri

- predstavljanje neretvanskih ugostitelja

- nastupi klapa ''Arija'' i ''Na kantunu''

- predstavljanje rada udruge invalida ''Prijatelj'' iz Metkovića

Uključeni restorani nude posebne menije s jeguljom (ručak i večera)

NEDJELJA 22.11.

Uključeni restorani nude posebne menije s jeguljom (ručak i večera)

dnz logodunea logoeuzastavaadriaticipaadriaticroute

This webpage has been produced with the financial assistance of the IPA Adriatic Cross-border cooperation Programme. The contents of the webpage are the sole responsability of RDA Dunea and can under no circumstances be regarded as the position of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme Authorities.

Contact

info@dunea.hr
+385 20 312 714
+385 20 312 715
Branitelja Dubrovnika  41,
HR-20000 Dubrovnik

Rural Dubrovnik-Neretva

Rural area of Dubrovnik Neretva Region is marveolus combination of sea, rivers, lakes, untouched nature, but also of those resources that nature, in cooperation with the man, generously offered.

Adriatic Route

ADRIATIC-ROUTE FOR THEMATIC TOURISM project is based on promoting alternative forms of tourism in the Adriatic area by use of ICT (information and communication technologies)